ONZE MISSIE

waarom doen we wat we doen?

Wij geloven in de filosofie ‘less is more’. Wij geloven in eenvoud. Nochtans is het leven vaak niet eenvoudig, maar complex en moeilijk. Reden te meer om op zoek te gaan naar die eenvoud. Het gaat over de zoektocht naar de meest geschikte hulp. Het gaat over het bieden van overzicht, inzicht en uitzicht in de problemen die ze ervaren.

Wij willen dat mensen met minder problemen, meer van het leven en van elkaar kunnen genieten! Wij willen mensen psychisch gezonder maken!

ONZE VISIE

hoe doen we wat we doen?

Psychologenpraktijk Kriekelaar werkt drempelverlagend, transparant en stapsgewijs in het aanbieden van geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden elk individu met psychische moeilijkheden op een concrete en heldere manier de juiste hulp, waardoor zij zich terug beter in hun vel voelen, terug op ontdekking kunnen gaan in de wereld, en terug volop van het leven kunnen genieten!

ONZE STRATEGIE

wat doen we?

De concrete vertaling van onze missie en visie ontdekken jullie tijdens het grasduinen doorheen onze website. Het gaat om onze 9 diensten die duidelijk maken hoe we iedereen met een vraag of bezorgdheid goed willen helpen.

Ons team

Sophie Duchatelet

meer info

Klinisch psycholoog
Systeemtherapeut

Praktijkhouder van Psychologenpraktijk Kriekelaar Vorst. Werkervaring met jongvolwassenen, volwassenen en koppels. Ook werkzaam als preventieadviseur psychosociale aspecten voor organisaties op individueel-, groeps-, leidinggevend, en managementsniveau.

Stien Scheirlinckx

meer info

Klinisch Psycholoog
Speltherapeut

Werkervaring in het ondersteunen van kinderen, jongeren en hun gezin. Werkzaam als contextbegeleidster en speltherapeute binnen Bijzondere Jeugdzorg.

Gert De Kinder

meer info

Klinisch psycholoog
Gedragstherapeut

Oprichter en eigenaar van Psychologenpraktijk Kriekelaar. Erkend lid en erkend supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Ook werkzaam aan Thomas More als lector en aan de KULeuven en de UGent als gastdocent en supervisor.

Melanie Hendrickx

meer info

Klinisch psycholoog
Gedragstherapeut

Oprichter en eigenaar van Psychologenpraktijk Kriekelaar. Erkend lid en erkend supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Ook werkzaam aan de Universiteit Antwerpen, UGent en Thomas More als gastdocent en supervisor.