Afspraken & Tarieven

EERSTE AFSPRAAK

Wens je een afspraak te maken voor een eerste consultatie?

Voor een hulpvraag, een aanmelding of advies kan iedereen bij ons terecht tijdens een eerste consultatie. Tijdens dit inschattingsgesprek bespreken we welke hulp het meest aangewezen is. De afspraak wordt online gemaakt en er is geen wachtlijst!

 

Belangrijke info voor ouders: je kiest zelf wie er tijdens het eerste gesprek aanwezig is. Sommigen ouders verkiezen om alleen te komen, anderen hebben graag het kind erbij. Kies maar wat voor jou het beste voelt.

ANDERE RESERVATIES

Wens je een groepstraining te reserveren?

Wens je een informatiesessie te reserveren?

Wens je een online behandeling te bestellen?

Wens je een online vragenlijst te bestellen?

TARIEVEN

Psychologenpraktijk Kriekelaar is een privé-praktijk, wij werken op zelfstandige basis. De kostprijs voor onze diensten staan hiernaast.

Reguliere tarieven:

Hiernaast staan onze maximale reguliere tarieven; afhankelijk van de zorgverstrekker kan er eventueel een lager tarief van toepassing zijn. Elke cliënt heeft recht op een beperkte terugbetaling vanuit de mutualiteit. Alle mutualiteiten betalen een deel van de eerste 5 à 12 sessies terug. Gelieve hiervoor bij uw ziekenfonds te informeren.

RIZIV-tarieven:

Onze praktijk beschikt over een aantal RIZIV-uren. Financieel kwetsbaren hebben recht op een verhoogde terugbetaling vanuit het RIZIV. Indien je hiervoor in aanmerking komt, betaal je 11€/gesprek of 4€/gesprek.

Diagnostiek:

In het intakegesprek wordt een raming van de kosten op maat gemaakt voor het diagnostisch traject. Voor IQ voor logo is het tarief hiernaast het volledige tarief.

Annuleringsbeleid:

Indien een afspraak niet kan doorgaan, gelieve dan tijdig te verwittigen. Voor een afspraak die meer dan 24u op voorhand wordt geannuleerd, wordt niets in rekening gebracht. Voor een afspraak die minder 24u op voorhand wordt geannuleerd, wordt de helft van het reguliere bedrag aangerekend. Voor een afspraak die niet wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag aan te rekenen.

Heraanmeldingsbeleid:

Bij heraanmeldingen binnen de 6 maanden na afronding traject, proberen we u op korte termijn terug een afspraak te bieden bij dezelfde collega (indien mogelijk). Bij heraanmeldingen langer dan 6 maanden na afronding van het traject, nemen we u terug op in onze wachtlijst en bekijken we opnieuw bij welke collega uw vraag het beste past.

REGULIER    tarief       tijdsduur   
1x dossierkost  €69,35  –
1e consultatie  €86,69  45′
behandeling  €86,69  45′

 

RIZIV    tarief       tijdsduur   
1x dossierkost  €0  –
1e consultatie  €0  45′
groepstraining  €2,5  90′
informatiesessie  €2,5  180′
behandeling  €11 of 4€ of 0€  45′

 

DIAGNOSTIEK totaal
verslaggeving (per 0.5u) €43,35
vragenlijst €6,5
materiaal €40
gesprek 1.5u €130,04 
onderzoek 1u €86,69
onderzoek 1.5u €130,04
onderzoek 2u €173,38
IQ voor logo 1.5u €213,39